KOKOSKAKA I LÅNGPANNA

 

Det här går åt:

250 g       margarin

3 dl          socker

4             äggulor

4 dl          vetemjöl

4 tsk        bakpulver

2 1/2 dl    mjölk

 

Kokosblandning:

4             äggvitor

3 dl          socker

3 1/2 dl    kokosflingor

 

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader.

 

2. Rör matfett och socker vitt och pösigt.

 

3. Tillsätt en äggula åt gången.

 

4. Blanda mjöl och bakpulver och häll det i smeten omväxlande med

    mjölken.

 

5. Bred ut smeten i en väl smord långpanna och grädda i mitten av ugnen

    i ca 20 minuter.

 

6. Vispa äggvitorna till kokosblandningen till fast skum och rör försiktigt

    ner socker och kokosflingor.

 

7. Ta ut kakan ur ugnen och bred över kokosblandningen.

 

8. Grädda kakan färdig i 20-30 minuter.